Capcalera_altres1
3a jornada gastronòmica per promocionar els productes del Segrià
Inici: 08.02.2018 09:00
Final: 08.02.2018 11:30

Per tal de promocionar els productes locals, des de l’Associació Leader de Ponent i a través del projecte GUSTUMs’han programat 4 jornades gastronòmiques amb producte local dirigides a futurs professionals del món de l’hosteleria i la restauració.

Aquesta és la tercera sessió, en la que es voldrà mostrar el valor dels productes alimentaris de la comarca del Segrià, tot realitzant un "showcooking" impartit per una xef de referència de la comarca, com és la Mercè Tomàs del restaurant l’"Estel de la Mercè" de Lleida. Aquesta elaborarà un menú de 3 plats utilitzant productes d’aquesta comarca tot remarcant les seves qualitats i característiques, i també l’acompanyarà un productor de la zona.

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar