Capcalera_altres1
Aprèn a construir una estufa massiva d'inèrcia tèrmica amb forn per cuinar i un banc d'acumulació de calor
Inici: 03.03.2014 09:00
Final: 03.03.2014 09:00

Durant 7 dies es treballarà en la construcció d'un forn massiu amb forn per cuinar i banc de calor. La construcció es farà maó a maó, passant per tots els passos del procés de creació de l'estufa. Aquesta tindrà una capacitat d'escalfament de 24 hores per 1h de combustió i inclou un forn per cuinar 6-8 h després de la combustió i un banc de calor per on passa la xemeneia, i així aprofitar tota la calor dins de la casa.

El curs també té una part teòrica on s'aprendrà la teoria i les tècniques per a la creació d'una estufa massiva, els tipus de combustió i com crear una combustió neta, incloent els coneixements necessaris per aconseguir els materials de construcció i refractaris adequats.

Aquest taller et permetrà conèixer tot el que es necessita per construir un forn massiu des del principi, proporcionant el material, les notes i els diagrames per crear una guia de construcció pròpia.

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar