Capcalera_altres1
BIZBarcelona 2020. Reactivem els negocis
Inici: 21.09.2020 10:00
Final: 23.09.2020 20:00

BIZBARCELONA 
col·labora en la reactivació de l’economia, de les empreses i la recuperació de l’ocupació i el talent. En els últims anys la col·laboració d’entitats, institucions i empreses que suposa aquest esdeveniment ha impulsat la creació o creixement d’empreses que s’han sumat a l’ecosistema emprenedor i empresarial de Barcelona. La missió de la Fira ha estat ajudar a persones emprenedores, autònoms i autònomes, pimes, start-ups i empreses.
 
Després de la difícil situació econòmica generada per la crisi de la COVID-19 es redoblen esforços per a donar suport a la reactivació dels negocis, l’impuls de l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local.

L'edició d'enguany tindrà un format híbrid que mantindrà la presencialitat de les activitats habituals del BIZBarcelona amb mesures higièniques, sanitàries i de distanciament social, però incorporant-hi també activitats en línia a través d'una plataforma que permetrà, entre d'altres coses, visualitzar algunes conferències en streaming, ser atès als estands virtualment i rebre assessorament en línia.

ARCA participarà de nou a la Fira dins l'estand de Catalunya Emprèn, informant sobre el Programa Leader i altres projectes de desenvolupament en territoris rurals. Així dimarts 22, Eduard Trepat realitzarà la ponència "Caixa d'eines i Recursos Leader per a l'empresa i l'emprenedoria en el món rural"

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar