Capcalera_altres1
Brunch d'innovació Smart Rural
Inici: 09.10.2020 12:00
Final: 09.10.2020 13:00

En temps de la COVID-19, l’establiment de relacions simbiòtiques i intel·ligents camp-ciutat pren més rellevància que mai. El concepte Smart Rural té com a eix conductor la sostenibilitat i l’ús de les TIC, però també es connecta amb l’agricultura i la ramaderia, els aliments, el comerç i la logística, la generació de llocs de treball, la salut, l’educació, el risc d'incendis, l'aigua i energia i la biodiversitat.

Smart Rural són iniciatives d’articulació d’economies verdes circulars de caràcter local que pretenen re-impulsar la competitivitat al món rural, aportant múltiples beneficis de tipus econòmic, social, ambiental i d’equilibri territorial.

Aquest brunch d’innovació online abordarà les tendències i innovacions que s’apunten en aquest terreny, de la mà de ponents experts. Aquesta sessió permetrà conèixer i debatre les tendències i innovacions amb:

  • Jaume Sió, sub-director general de Transferència i Innovació Agroalimentària de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústria Agroalimentària de la Generalitat de Catalunya.
  • Josep Espluga, co-director del Postgrau dinamització local agroecològica de l'IGOP UAB.
  • Gemma Safont, gerent del Consorci de Gallecs.
  • Xavier Montagut, president de Consum, xarxa solidària.

Els inscrits rebran un Informe de Vigilància Tecnològica sobre Smart Rural, elaborat per la UAB i el seu Parc de Recerca (PRUAB).

Inscripcions 

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar