Capcalera_altres1
Jornada informativa “Energia de la biomassa forestal, Experiències al territori”
Inici: 17.06.2013 18:00
Final: 17.06.2013 20:30

Jornada informativa sobre la biomassa i l’alternativa com a energia a altres combustibles, des de la vessant econòmica. Es tracta de donar a conèixer experiències de producció i els beneficis i rendibilitat vers el propietaris forestals (oferta) i experiències d’implementació a negocis i activitats econòmiques de calderes de biomassa que redueixen el cost energètic (demanda).

La jornada està co-organitzada per l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i pel grup LEADER Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia.

Jornada adreçada al públic en general, a propietaris forestals i, especialment, a productors i possibles consumidors de biomassa.

Al final de la jornada es realitzarà una visita a l’exposició "Energies renovables i eficiència energètica” que es va realitzar en el marc del projecte de cooperació catalana “Energia i Forest” durant l'anualitat 2012.

Més informació: programa jornada

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar