Capcalera_altres1
Jornada informativa sobre els convenis i les subvencions de custòdia fluvial
Inici: 05.10.2020 15:30
Final: 05.10.2020 17:00

La custòdia fluvial és l’estratègia que pretén implicar l’òrgan gestor del domini públic hidràulic amb els usuaris del territori en la conservació i el bon ús dels valors i els recursos naturals, culturals i paisatgístics dels ecosistemes aquàtics. Conservar i recuperar els ecosistemes aquàtics és una responsabilitat compartida amb la ciutadania i la societat civil i en aquest sentit la custòdia fluvial és l’instrument que permet aquesta connexió.
Per tal d’afavorir la custòdia fluvial l’ACA promou els convenis de custòdia del domini públic hidràulic amb els ens locals i les entitats vinculades al territori. A més, en el marc de la promoció de la custòdia fluvial, disposa d’una línia de subvencions per aquelles actuacions de recuperació d’ecosistemes fluvials (masses d’aigua, rius i zones humides) que disposin de convenis de custòdia.
En aquesta jornada, impulsada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura juntament amb l’Agència Catalana de l’Aigua, s'explicaran amb major detall què són els convenis de custòdia fluvial i com funcionen. També es presentarà la nova convocatòria de subvencions per a la recuperació de riberes de rius i zones humides amb convenis de custòdia fluvial. Es donaran a conèixer breument 3 iniciatives ja existents i, per últim, es resoldran dubtes dels assistents sobre els convenis i les subvencions.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar