Capcalera_altres1
Jornada PATT "Com crear vincles entre restauradors i productors locals de l’Urgell"
Inici: 02.11.2020 17:00
Final: 02.11.2020 19:15

Càpsula formativa on els restaurants, productors, allotjaments i espais de la comarca, puguin descobrir noves formes de treball conjunt i buscar sinergies. La idea és co-crear nous conceptes gastronòmics per tal de donar a conèixer els productes locals i autòctons, la gastronomia, el territori i el paisatge rural.
En Sergi de Meià parlarà de futur, de noves tendències i nous escenaris gastronòmics, d’acord amb la nova normalitat que estem vivint.
Aquesta jornada, impulsada per l'Associació Leader de Ponent, va adreçada a restauradors, productors, allotjaments, cellers, molins d’oli, oficines de turisme i espais visitables

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar