Capcalera_altres1
Jornada sobre Capacitat de Càrrega i Gestió Adaptativa. Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà
Inici: 30.09.2020 18:30
Final: 30.09.2020 20:30

La jornada de formació s’insereix en el Programa d’Accions 2020 de la Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà, i l’organitza l’Institut de Medi Ambient de la UdG gràcies a un ajut GALP Costa Brava.
L’objectiu de la jornada és sensibilitzar i proporcionar els coneixements necessaris sobre gestió i planificació d’espais naturals amb intensa pressió d‘activitats socials, econòmiques i recreatives. Donar a conèixer el paper i responsabilitats de tots els agents implicats en “ajustar” aquestes càrregues, per reduir i eliminar els efectes negatius sobre els ecosistemes naturals, i evitar el declivi de la qualitat dels serveis econòmics, recreatius i socials que aquests espais ofereixen.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar