Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Elaboracions artesanals alimentàries: requisits legals"
Inici: 08.04.2014 09:00
Final: 08.04.2014 13:30

Actualment s’estan engegant moltes iniciatives encarades a l’elaboració d’aliments a petita escala. A l’hora de posar en marxa un obrador o una microindústria, però, sorgeixen molts dubtes sobre els requeriments que caldrà complir i els tràmits que s’hauran de realitzar.
En aquesta jornada, impulsada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Naturales vol orientar a aquelles persones que estan engegant algun projecte de transformació.

Programa de la jornada

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar