Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Menjadors ecològics i de proximitat: com fer-ho possible"
Inici: 20.10.2020 18:00
Final: 20.10.2020 19:30

En el marc de la "Setmana Bio", dedicada a la valoració i sensibilització dels productes ecològics, s’organitza aquesta jornada per tal de donar resposta a diferents qüestions pràctiques que es plantegen per part dels gestors dels menjadors comunitaris, que volen potenciar l’ús del producte ecològic i de proximitat: des de la seva introducció en els menús, al seu accés en les zones de muntanya, com és el cas del Pirineu.
Per tant aquesta jornada s’adreça especialment als consumidors, però també als productors i elaboradors d’aliments ecològics i de proximitat, per les oportunitats de negoci i de sinergies, tot aprofitant els valors i la sostenibilitat dels productes bio i de proximitat, a l’hora que contribueixen al desenvolupament del sector agrari i al manteniment de la població rural.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar