Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Revalorització dels productes del territori a la cuina de muntanya"
Inici: 23.10.2019 18:00
Final: 23.10.2019 20:30

L’Associació Cuines de la Vall de Camprodon va néixer l’estiu de 2005. El col·lectiu treballa des de llavors per posar en valor els productes agroalimentaris locals, conscients de la seva riquesa gastronòmica del territori, tant pel llegat històric, que ha marcat una cuina tradicional de muntanya de gran qualitat, com per les noves propostes que sorgeixen de les joves cuines creatives.
L'Associació Producte del Ripollès aglutina diferents productors i elaboradors agroalimentaris que treballen sota la marca de garantia “Producte del Ripollès”. Aquesta marca identifica els productes agroalimentaris produïts, transformats i/o elaborats a la comarca del Ripollès.
El principal objectiu del col·lectiu amb aquesta jornada és que aquest ric patrimoni gastronòmic, amb productes agroalimentaris locals de la marca de garantia “Producte del Ripollès”, fruit del saber fer dels nostres ramaders, agricultors i elaboradors, es facin cada dia més presents a les taules dels restaurants, menjadors escolars i llars.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook