Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Talent jove al món rural. Accions ODISSEU"
Inici: 13.06.2018 09:30
Final: 13.06.2018 14:30

Aquesta jornada tècnica s’emmarca dins el projecte de cooperació Leader "ODISSEU", que té com a principal objectiu el retorn dels i les joves al món rural.
Cal potenciar el dinamisme econòmic de les zones rurals perquè generin oportunitats laborals per captar el talent jove i fer possible llur desenvolupament professional. La inserció laboral, l'emprenedoria, el treball en definitiva, és un factor clau pel compromís o vincle de la joventut amb el territori rural.
Des del projecte ODISSEU s’han posat en funcionament distintes eines per a facilitar l’arrelament laboral i professional de joves a les comarques rurals catalanes i connectar el col·lectiu amb les empreses ubicades en aquestes comarques. Tindrem l’ocasió de conèixer-ne els resultats i debatre com millorar aquestes eines a partir d’experiències conjuntes dels grups Leader i la xarxa de professionals de Joventut.
El municipi d’Oliana, al sud de la comarca de l’Alt Urgell, ens ofereix també la possibilitat de conèixer iniciatives empresarials amb un fort protagonisme de talent jove. 

Aquesta activitat s’adreça principalment als grups Leader de Catalunya i als i les professionals de la xarxa de Joventut, amb la voluntat d’aprofundir el treball conjunt d’ambdós col·lectius per assolir l’objectiu del desenvolupament rural de les nostres comarques amb el protagonisme dels i les joves.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar