Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Viver de Celleristes de Barberà; Motor d’iniciatives innovadores"
Inici: 27.06.2014 09:00
Final: 27.06.2014 13:00

Jornada organitzada en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica pel Departament d'Agricultura, i que compta amb la col·laboració, entre d'altres, del Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia.

Durant la sessió formativa es presentarà l'APP “De la terra”, una aplicació mòbil per a descobrir els productes agroalimentaris de la Conca de Barberà i el Priorat, i diferents productors del territori detallaran com elaboren els seus "trepats". L'acte continuarà amb les ponències "Bótes de roure reboll; Antecedents i el projecte de la Conca de Barberà", a càrrec de Pau Vericat, del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya; i "Trepats amb criança en roure del Viver de Celleristes", per part de Pedro Cabanillas, membre del Grup de Recerca de Sensometria Instrumental.

Abans de finalitzar la jornada es realitzarà una visita guiada per les instal·lacions del "Viver de Celleristes de Barberà de la Conca".

Programa de la jornada

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar