Capcalera_altres1
Jornada "Un territori estratègic, dinàmic i fràgil"
Inici: 20.11.2020 10:00
Final: 20.11.2020 12:00

Tercera sessió de reflexió del cicle “Un litoral al límit”, impulsat pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS). 
En aquesta sessió es reflexionarà sobre el valor de la costa com a patrimoni natural i la gestió adaptativa del territori tenint en compte els riscos als quals està sotmès el litoral mitjançant una conversa conduïda per la Dra. Puri Canals i Ventín i el Dr. Carles Ibáñez i Martí, ambdós membres del consell.
Es comptarà amb les visions de les següents persones: 

  • Teresa Alcoverro Pedrola, investigadora científica i subdirectora del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC).
  • Aniol Esteban Claret, director de la Fundació Marilles.
  • Miquel Rafa Fornieles, director de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya La Pedrera.
  • Carla García Lozano, investigadora del Servei de Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció (SIGTE) i professora al Departament de Geografia de la Universitat de Girona.
  • Eduard de Ribot i Molinet, advocat i representant de SOS Costa Brava.

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar