Capcalera_altres1
Sessió informativa "Introducció als ODS"
Inici: 16.10.2020 09:30
Final: 16.10.2020 12:00

Els grups Leader de Catalunya, com a entitats que promouen el desenvolupament rural, estem treballant per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).  A partir d’un treball iniciat fa temps amb el CADS, des d’ADRINOC s’han anat realitzant diferents actuacions al seu territori Leader.

En aquests darrers mesos, han relacionat tota la tasca com ADRINOC als ODS. En aquest enllaç podeu veure la campanya realitzada aquest estiu en motiu del cinquè aniversari:
https://adrinoc.cat/tothom-te-la-clau-dels-ods-la-campanya-dadrinoc-sacaba-el-compromis-segueix/

Us volem informar que des d’ADRINOC s'ha organitzat el curs “Introducció als ODS” on-line, a càrrec de l’especialista Sergi Rovira, que tindrà lloc els dies 16 i 29 d’octubre de 9:30h a 12:00h mitjançant l’eina Zoom.  Aquesta formació està adreçada tant a càrrecs electes o directius, com a tècnics de les organitzacions públiques o privades implicades en el desenvolupament local/rural del nostre territori.

És per això que us fem partícips d’aquesta iniciativa per tal de conèixer com es pot incorporar l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible en la planificació organitzativa de les entitats per tal d’incorporar aquest nou marc internacional per a un millor alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible dels projectes i les actuacions que duen a terme.

Més informació
Cartell

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar