Capcalera_altres1
Talent jove també, a les empreses rurals: el cas del Viver de Celleristes de Barberà de la Conca
Inici: 10.12.2013 10:00
Final: 10.12.2013 13:00

Per tal de fomentar l’establiment de joves a les zones rurals cal millorar el coneixement per part d’aquest col·lectiu sobre les oportunitats laborals i d’emprenedoria de la seva comarca rural d’origen.
Durant la jornada es visitarà el Viver de Celleristes de Barberà de la Conca com a equipament per a promoció i innovació de les empreses vitivinícoles, un dels principal recursos econòmics de la comarca. La visita, dirigida especialment a joves, pretén fomentar l’emprenedoria juvenil en el sector.
L’acció, organitzada pel Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia i l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya s’emmarca en el projecte ODISSEU, el qual pretén fomentar el retorn de joves a les zones rurals i la seva ocupació, impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut.

Programa de la jornada

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar