Capcalera_altres1
Taller de creació de productes turístics accessibles i atenció a clients amb discapacitat
Inici: 23.09.2016 09:00
Final: 23.09.2016 13:00

Jornada formativa impulsada pel Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques, amb la col·laboració de la Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física (PREDIF)en el marc del projecte estratègic "GR-99. Camí Natural de l'Ebre".
L'objectiu del curs és formar als assistents per tal que puguin desenvolupar i comercialitzar productes turístics de qualitat a partir dels recursos disponibles al territori, així com entendre i conèixer les diferències entre un producte turístic i un producte turístic accessible. La jornada servirà per assentar les bases per crear una nova oferta d'experiències turístiques accessibles a la comarca que puguin ser comercialitzades a través de la pàgina web de la comarca, agències de viatges, plataformes del sector, etc.

Aquesta formació va dirigida a professionals del sector turístic dels diferents àmbits (restauració, allotjaments, espais culturals, empreses de serveis turístics, agències de viatges, etc.) i a tècnics de turisme de l'administració local. 

Programa
Inscripcions

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar