Capcalera_altres1
Tast d’oficis al Priorat: Elaboració d'olis aromatitzats
Inici: 10.04.2014 09:00
Final: 10.04.2014 13:00

Taller de formació organitzat pel Consorci Leader Priorat -Baix Camp en el marc del projecte de cooperació catalana ODISSEU. L'objectiu d'aquest taller és realitzar una aproximació a la tècnica d'elaboració d'olis aromatitzats.

El projecte Odisseu pretén incentivar i facilitar el retorn dels joves al medi rural a partir de la creació d'un programa que faciliti la seva inserció laboral i que promogui el compromís social dels i les joves amb el seu territori rural d'origen. El programa actua de forma transversal sobre els agents que incideixen en aquesta transició (centres de formació, teixit empresarial i administració) i porta a terme accions de divulgació i sensibilització sobre els impactes de les migracions juvenils en el medi rural en general, i en els centres de formació de secundària. 

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar