Capcalera_altres1
Cupons d'innovació per a empreses agroalimentàries i forestals
21.09.2020

En data 21 de setembre de 2020, s'ha reunit la Comissió de Selecció de la segona convocatòria dels "Cupons d'Innovació BCN Smart Rural". D’acord amb les bases reguladores de la convocatòria, l’informe tècnic d’avaluació i la dotació pressupostària, la Comissió de Selecció ha aprovat la següent PROPOSTA DE RESOLUCIÓ.

A partir d'aquí, ARCA s'encarregarà de seleccionar les entitats proveïdores de cadascun dels serveis seleccionats, seguint el procediment de la llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

Les entitats proveïdores poden ser tot tipus d'agents de coneixement: universitats, centres de recerca, centres tecnològics, escoles agràries, centres de formació professional, empreses tecnològiques, consultores especialitzades, entitats d’assessorament, etc., sempre i quan demostrin la solvència, l’experiència i la capacitat necessària per dur a terme els serveis sol·licitats.

En cas que el pressupost disponible no s’esgoti amb els serveis inicialment seleccionats, l’entitat concedent recorrerà a la llista de reserva per seleccionar noves empreses beneficiàries fins a esgotar el pressupost.

02.06.2020

En data 2 de juny de 2020, s’obre el període de sol·licitud dels "Cupons d’Innovació BCN Smart Rural" per a empreses agroalimentàries i forestals dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona. Consulta aquí les bases_reguladores.

01.06.2020

En data 1 de juny de 2020, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) publica les bases reguladores de la 2a convocatòria dels "Cupons d’Innovació BCN Smart Rural" per a empreses agroalimentàries i forestals dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona.

25.05.2020
Front_thumb_asset

El proper 2 de juny, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) obrirà la segona convocatòria dels "Cupons d’Innovació BCN Smart Rural", una línia d’ajuts dirigida a microempreses agroalimentàries i forestals de les zones rurals de la demarcació de Barcelona.

04.04.2020

Un cop finalitzada la implementació del servei d'assessorament, caldrà que l'empresa beneficiària de l'ajut el justifiqui en un termini màxim de 15 dies naturals (a comptar des de l’endemà de la finalització del període gaudit per a la seva implementació).

29.01.2020

En data 29 de gener de 2020, l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) ha aprovat la resolució definitiva de la convocatòria de Cupons d'Innovació BCN Smart Rural.
RESOLUCIÓ DEFINITIVA

El període d’implementació dels serveis és de 6 mesos des de l’endemà de la notificació de l’adjudicació del contracte a les entitats proveïdores, amb possibilitat d’un mes de pròrroga addicional, tal i com s'especifica a la bases reguladores.

13.01.2020

En data 13 de gener de 2020, l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) ha aprovat la resolució provisional de la convocatòria de Cupons d'Innovació BCN Smart Rural, per la qual se subvencionarà la contractació de serveis d'assessorament expert a microempreses del sector agroalimentari i forestal que vulguin dur a terme un projecte d'innovació.
RESOLUCIÓ PROVISIONAL

Les empreses seleccionades tenen 10 dies naturals per acceptar l'ajut de forma telemàtica (a partir de la recepció de la notificació), presentant una instància genèrica a través de l'enllaç habilitat: 
https://tramits.seu.cat/ABSIS/EAD/webspublicacion/eMiservicio/catala/VisorITs/24891A1DA10F4DF6B76E636E84F11358.asp?codent=B42
A la instància genèrica cal adjuntar-hi el document d'acceptació de l'ajut, emplenat i signat, que es pot descarregar a continuació:
MODEL ACCEPTACIÓ AJUT

04.10.2019

El passat dimecres, 2 d'octubre, va tenir lloc la reunió de la Comissió de Selecció dels Cupons d'Innovació BCN Smart Rural a la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Barcelona). La Comissió estava formada per representants del Departament d’Agricultura (Generalitat de Catalunya), de la Diputació de Barcelona, de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, i dels 4 grups Leader implicats en el projecte PECT "BCN Smart Rural": ADRINOC, l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

24.07.2019

En data 24 de juliol de 2019, s'ha modificat el model de la "Declaració d'ajuts de minimis", un dels documents que cal omplir per sol·licitar els Cupons d'Innovació BCN Smart Rural.

03.07.2019

En data 3 de juliol de 2019, sobre el període de sol·licitud dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural per a empreses agroalimentàries i forestals dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona.

Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar