Capcalera_altres1
2a jornada gastronòmica per promocionar els productes del Pla d’Urgell
Start: 01.02.2018 09:00
End: 01.02.2018 11:30

Per tal de promocionar els productes locals, des de l’Associació Leader de Ponent i a través del projecte GUSTUM, s’han programat 4 jornades gastronòmiques amb producte local dirigides a futurs professionals del món de l’hosteleria i la restauració.

Aquesta és la segona sessió, en la que es voldrà mostrar el valor dels productes alimentaris de la comarca del Pla d’Urgell, tot realitzant un "showcooking" impartit per un xef de referència de la comarca, com és el Joel Castanyé  del restaurant "La Boscana" de Bellvís. Aquest elaborarà un menú de 3 plats utilitzant productes d’aquesta comarca tot remarcant les seves qualitats i característiques, i també l’acompanyarà un productor de la zona.

Més informació

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept