Capcalera_altres1
3r congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya
Start: 16.02.2018 09:30
End: 16.02.2018 17:00

El "3r Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya" vol esdevenir un lloc de trobada i reflexió per estructurar, enfortir i donar dimensió social al tercer sector ambiental català, amb l'objectiu de:

  • Facilitar la coneixença entre entitats del TSAcat i l’establiment d’aliances i col·laboracions.
  • Contribuir a la construcció d'una identitat compartida i a la pertinença de sector.
  • Treballar la incidència social i política per àmbits.
  • Treballar els reptes ambientals per als propers anys i què podem fer com a sector per afrontar-los.

QUÈ ES PODRÀ TROBAR al 3r CONGRÉS del TSAcat?

  • Ponència inaugural, sobre el rol i el paper de les entitats socials i ambientals en la implementació de les polítiques ambientals del país.
  • Espai 'Els reptes', que consistirà en la realització de taules de debat per identificar els reptes ambientals per als propers anys per a cada àmbit temàtic, què podem fer per a afrontar-los i donar-hi resposta. Es portaran a terme 6 taules de reptes simultànies, cadascuna d'un àmbit de treball diferent, i dinamitzades per a una entitat d'expertesa amb la temàtica
  • Espai 'Fem Xarxa', taller per afavorir el coneixement dels participants i fomentar estratègies col·laboratives per a compartir recursos, cercar aliances i col·laboracions professionals així com identificar propostes per reforçar el treball en xarxa a nivell de sector. Aquest espai estarà dinamitzat per la SCEA. 
  • Cloenda i lectura del Manifest, en el qual es recolliran els reptes i les propostes de futur.

Més informació

FONT: www.3congrestsa.cat

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept