Capcalera_altres1
63a ediciĆ³ Fira de Sant Isidre de Solsona
Start: 15.05.2015 10:00
End: 17.05.2015 21:00

En la 63a edició de la fira per excel·lència de la comarca, es consolida la incorporació de la fira de masies+sostenibles dins el mateix programa d’actes de Sant Isidre. Amb aquesta unió de dates es pretén sumar esforços per promocionar les energies renovables i l’emprenedoria en el sector forestal a través de l’explotació de la biomassa i altres mètodes sostenibles.

Per altra banda, els Empresaris per al Solsonès organitzaran xerrades a l’aire lliure, davant del seu estand, en les quals les empreses donaran a conèixer els seus productes i les seves experiències promocionals. Cada any són més les empreses que participen en aquest espai de promoció i, enguany, ja és el tercer any consecutiu que ho organitzen. A més, durant la fira també es promocionarà el producte local a través dels tastets que es faran dissabte i diumenge a la Plaça de Sant Joan.

Tot plegat, sense oblidar l’eix central de la mostra de Sant Isidre que passa pel bestiar i la maquinària agrícola, així com el sector empresarial, el sector associatiu, el sector automobilístic, l’artesania i el comerç de proximitat. Una fira multisectorial que s'ha convertit en un referent al territori.   

Més informació

Font: www.firadesolsona.com

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept