Capcalera_altres1
BCN Smart Rural "Els espais test agraris: els nous dispositius de relleu agrari"
Start: 28.10.2020 10:00
End: 28.10.2020 12:00

El sector agrari necessitarà en breu un relleu generacional important que no queda compensat per les incorporacions actuals de joves al sector. Aquest desequilibri es dona en bona mesura per la dificultat d’emprendre en aquest sector, sobretot quan la persona emprenedora no prové de família pagesa i ha d’engegar de nou una explotació agrària. Així doncs, calen mecanismes d’incorporació progressiva i d’accés a la terra que facilitin als emprenedors agraris aquest pas cap a la professionalització, com són els espais test agraris i els bancs de terres.

La jornada, impulsada per ARCA en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del DARP, pretén mostrar la feina feta en aquests àmbits en el marc del projecte PECT “BCN Smart Rural”.

Programa i inscripcions

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept