Capcalera_altres1
BCN Smart Rural "Iniciatives transformadores a la Catalunya Central: innovació, coworking i cooperativisme"
Start: 18.11.2020 10:00
End: 18.11.2020 12:15

El PECT “BCN Smart Rural” és un projecte de desenvolupament rural cofinançat per la Diputació de Barcelona i el fons europeu FEDER, que té per objectiu la millora de la gestió forestal i la recuperació i promoció de l’activitat agrosilvopastoral a les comarques rurals de la demarcació de Barcelona.
Dos anys després de la seva posada en marxa, en aquesta jornada es presentaran els avenços realitzats en el marc d’una de les operacions d’aquest projecte. Aquesta operació, executada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) combina tres línies d’actuació: el foment de la innovació i la transferència de coneixement, el foment del coworking i el treball en xarxa, i el foment de l’agricultura social i el cooperativisme.

Programa i inscripcions

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept