Capcalera_altres1
EXPOEBRE i Saló EBREAMBIENT
Start: 01.05.2014 10:30
End: 04.05.2014 21:00

De l’1 al 4 de maig el recinte firal de Tortosa acollirà la Fira de les Terres de l’Ebre, que arriba a la seva 70ª edició. Juntament amb Expoebre, i a l’interior del pavelló firal, trobarem el saló Ebreambient que enguany arriba a la 9ª edició, i en el qual Fira Tortosa està treballant per donar-li un nou impuls mitjançant la Biomassa.

Expoebre serà novament la “multifira” de les Terres de l’Ebre amb un recinte distribuït per sectors i on es combinaran els més tradicionals amb els més representatius del consum com ara la Fira de l’automòbil, sent l’exposició més important de vehicles nous a les Terres de l’Ebre.

Els sectors amb més presència a Expoebre compartiran protagonisme amb les novetats de l’Espai turisme, la Fira d’artesania o el Racó de l’Emprenedor, tots ells ja ben consolidats en l’oferta que Expoebre ofereix als visitants.

Més informació

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept