Capcalera_altres1
FESTAST. Fira alimentària de les Terres de l'Ebre
Start: 14.03.2015 11:30
End: 16.03.2015 22:30

L'Ajuntament i Fira Tortosa preparen una nova edició de la fira alimentària de les Terres de l'Ebre FESTAST, un certamen bianual que tant el sector com la ciutadania va acollir amb força èxit en edicions anteriors.

La Fira continua amb el model de dos dies, dissabte 14 i diumenge 15 de març, destinats al públic en general; i un dia, dilluns 16, enfocat als professionals. Aquesta fira s'ha convertit ja en un referent del sector agroalimentari a les Terres de l'Ebre, que l'aprofita per presentar les seves novetats davant la ciutadania i també als representants dels diferents nivells de la cadena de distribució. Fira Tortosa aspira a millorar els registres de la passada edició, que va assolir 70 expositors i més d'11.000 tasts. Els visitants podran trobar les últimes novetats de les denominacions d'origen del territori, comerços, restaurants, turisme gastronòmic, producció ecològica, accessoris d'alimentació, etc.

L'Ajuntament de Tortosa, juntament amb Publicacions Sàpiens, han organitzat el Dia Cuina el dissabte 14 de març, que inclourà demostracions de cuina, xerrades i diferents activitats a càrrec de reconeguts professionals de la gastronomia del nostre país. Aquestes demostracions es centraran en la cuina de l'oli, de l'abadejo i sefardí. En paral·lel a aquesta jornada divulgativa, Sàpiens i Fira Tortosa han convocat els blocaires gastronòmics més influents del país a FESTAST, per tal que coneguin aquesta fira i en facin difusió entre els seus seguidors.

Web FESTAST

FONT: FESTAST

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept