Capcalera_altres1
Fòrum formatiu empreses acreditades per la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre
Start: 28.02.2018 09:30
End: 28.02.2018 13:30

Al maig del 2013 les Terres de l'Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO, gràcies a la seva riquesa paisatgística, a la representativitat dels seus ecosistemes mediterranis i al seu model de conservació de la biodiversitat. Les Reserves de la Biosfera són territoris que tenen l’objectiu d’harmonitzar la conservació de la diversitat biològica i cultural i el desenvolupament econòmic i social a través de la relació de les persones amb la natura.

Al juliol del 2015 va entrar en vigor la marca “Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera”, instrument per tal que la qualitat territorial es pugui reflectir en la qualitat dels productes i serveis, proporcionant-los un valor afegit, una major visibilitat i una millora en la posició als mercats, tant locals com internacionals.

L’objectiu del fòrum és establir un espai permanent de col·laboració público-privada, un espai de trobada entre les empreses acreditades a la marca i l’ens gestor de la Reserva, per tal que les empreses estiguin informades del dia a dia de la Reserva i poder identificar sinèrgies de treball conjuntes, entre empreses i la Reserva i entre les pròpies empreses. A la vegada, també servirà per formar a les empreses en temes concrets i crear una xarxa entre tots els acreditats.

Programa

Comments
tessafb3 said:
Very recently started new protrude: http://evangelina.projects.telrock.org
DavidTix said:
«Папиловит» — быстро и безопасно избавит от любых папиллом и бородавок. Наш сайт: http://workle.website/4r
evangelinaga4 said:
Blog about sissy life where to find tattoo ideas free on games harley davidson fatboy special 2015 http://feminisation.xblog.in/?profile.jessie married m lowryder marijuana oxford oed woman with sex toys dresses boutique sissy maid clothing lycra spandex male womens swim shorts
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept