Capcalera_altres1
I Jornada gastronĂ²mica de Les Garrigues: Productes de qualitat i territori
Start: 28.05.2019 18:00
End: 28.05.2019 21:00

El principal objectiu de la jornada és donar a conèixer els productes d’alta qualitat i de proximitat que es produeixen en les contrades de la Plana de Lleida i les seves possibilitats culinàries.
S'adreça, principalment, a professionals de la restauració i cuiners per donar-los una informació directa del productor sobre les qualitats i processos de producció de cada producte. La innovació i la creativitat dels professionals de la cuina de les nostres contrades poden donar un valor afegit molt important als nostres productes d’alta qualitat.
Aquesta jornada es centra, en aquesta edició, en 6 productes d’alta qualitat produïts a la zona de Les Garrigues i facilita el traspàs de coneixements i experiències, amb un contacte de proximitat, entre cuiners i productors.

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept