Capcalera_altres1
II Jornada tècnica de desenvolupament rural
Start: 02.03.2013 09:00
End: 02.03.2013 13:30

Jornada organitzada per les Regidories d’Agricultura i Medi Ambient i Joventut de l'Ajuntament de la Sénia i Arabogues, amb el suport de DAAM.

Programa

9:00h. Presentació de la jornada.
9:15h. Formatgeria mas de les Codines.A càrrec de Laura Bladé, amb ramaderia de cabres i elaboració de formatges i altres productes làctics.
10.00h. Formatgeria serra del Tormo. A càrrec de Julio Manero, amb ramaderia d’ovelles i elaborador de formatge artesà.
10:45h. Pausa cafè
11:15h. Oli del mas de Pitoia. A càrrec d’Oriol Arola, tècnic de la Reserva Natural de Sebes (Flix). Recuperació d’una finca d’oliveres i experiències amb la Xarxa de la Custòdia del Territori.
12.00h. Els ajuts del DAAM al sector agrari i al món rural. A càrrec de Julio Monfort, cap del Servei de Coordinació de les Oficines Comarcals del DAAM a les TTEE.
12:45h. Les oportunitats de la producció agrària ecològica. A càrrec de Jesús Gómez, tècnic del DAAM.

Informació i inscripcions
La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament trucant al 977 713 000 (extensió 4) o a través del correu electrònic: agimeno@lasenia.cat.

 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept