Capcalera_altres1
IV Workshop de petits operadors agroalimentaris: “el repte de la comercialització”
Start: 27.11.2019 09:15
End: 27.11.2019 17:30

Quarta edició del Workshop de petits operadors de l’Escola Agrària de l’Empordà, que vol ser un espai de formació i també de trobada dels productors i transformadors agroalimentaris, i consolidar l’Escola com a referent i suport per al sector.
El fil conductor de la trobada del 2019 és la comercialització. El consumidor actual aprecia el producte local pels seus valors de qualitat, ambientals i d’identitat cultural, una tendència d’atractiu creixent, que també està sent incorporada pel sector de la restauració i la distribució. El petits productors i transformadors agroalimentaris utilitzen diverses estratègies de comercialització, des de la venda directa a mercats, o les visites a les pròpies explotacions o obradors, però també la utilització de les tecnologies, la venda al sector restauració, a la gran distribució i fins i tot l’exportació.
Els objectius d’aquest quart “Workshop de petits operadors” són donar algunes pautes per definir les estratègies de comercialització més adequades per a cada empresa i alhora compartir algunes experiències originals dels operadors individuals.

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept