Capcalera_altres1
Jornada "Emprèn amb el coworking a les zones rurals"
Start: 22.12.2016 15:00
End: 22.12.2016 18:00

En aquesta jornada es vol donar a conèixer les oportunitats que representa el coworking com a eina de desenvolupament econòmic rural. La Jornada s’emmarca en el projecte de cooperació Leader Cowocat Rural , que sorgeix de la necessitat de promoure l'emprenedoria mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar la creació d’ocupació i activitat econòmica a les zones rurals, i fomentar els valors del coworking i del teletreball.

El coworking és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts.

Programa de la jornada

Organitza: CIS, COWOCAT_RURAL

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept