Capcalera_altres1
Jornada PATT "Com crear vincles entre restauradors i productors locals de l’Urgell"
Start: 02.11.2020 17:00
End: 02.11.2020 19:15

Càpsula formativa on els restaurants, productors, allotjaments i espais de la comarca, puguin descobrir noves formes de treball conjunt i buscar sinergies. La idea és co-crear nous conceptes gastronòmics per tal de donar a conèixer els productes locals i autòctons, la gastronomia, el territori i el paisatge rural.
En Sergi de Meià parlarà de futur, de noves tendències i nous escenaris gastronòmics, d’acord amb la nova normalitat que estem vivint.
Aquesta jornada, impulsada per l'Associació Leader de Ponent, va adreçada a restauradors, productors, allotjaments, cellers, molins d’oli, oficines de turisme i espais visitables

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept