Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Aplicacions i tècnica gastronòmica aplicada a la Garnatxa blanca"
Start: 02.12.2019 17:00
End: 02.12.2019 20:30

Aquesta jornada pretén elaborar propostes de menú per encabir diferents variants amb la garnatxa com a eix vertebrador. El resultat de l’anàlisi olfactiu ens donarà pas a la preparació in situ d’una sèrie de plats de marcat contingut territorial dins l’oferta i aplicant tècniques innovadores de l’alta cuina moderna.
La Terra Alta disposa d’una prestigiosa denominació d’origen que elabora vins d’alta qualitat. La varietat més característica és la Garnatxa blanca (un terç de la producció mundial es concentra a la comarca), que produeix un vi excel·lent, identificat amb una contraetiqueta específica.
La jornada va adreçada a restauradors professionals per tal que puguin desenvolupar aquestes tècniques i incorporar-les a la seva cuina.

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept