Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Com negociar amb la banca: 10 errors a l’hora de finançar un projecte empresarial rural"
Start: 01.03.2018 18:45
End: 01.03.2018 22:45

Jornada impulsada, entre d'altres, per l'Associació Leader de Ponent, i de caire eminentment pràctic sobre aquells elements que cal conèixer a l’hora de buscar finançament i negociar un projecte d’empresa rural amb la banca, ser conscients de les eines de què disposa la banca així com els punts forts i punts febles dels que disposa l’empresari/ària rural a l’hora de negociar.

Es vol que les persones assistents adquireixin nocions bàsiques de com s’han de dirigir als bancs per assegurar una bona negociació i tenir més possibilitats d’arribar a un bon acord. Quines tècniques i estratègies cal tenir en compte en plantejar un finançament, una reestructuració o un refinançament i quines altres fonts de finançament alternatives es poden trobar en el mercat.

Més informació

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept