Capcalera_altres1
Jornada tècnica "El paisatge a la taula"
Start: 08.12.2014 12:00
End: 08.12.2014 14:00

Sessió tècnica orientada a donar a conèixer el producte de proximitat del territori ebrenc, valoritzar la cuina mediterrània i fomentar el seu consum. Del camp a la taula, del territori a la taula, ens ve a dir la necessitat de consumir producte fresc de temporada, un producte que neix de la nostra terra i que és de màxima qualitat.
L’Escola Pons de Sant Carles de la Ràpita, serà l’encarregada de realitzar la sessió tècnica i la demostració de cuina en viu. Una oportunitat per gaudir dels cinc sentits. 

L'organització de la jornada compta amb el suport del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, a través del projecte de cooperació GUSTUM.

Programa de la jornada

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept