Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Futures marques de qualitat (DOP, IGP, ETG) en el sector formatger català"
Start: 17.02.2018 09:30
End: 17.02.2018 14:00

Les Marques de Qualitat Alimentària (DOP, IGP, ETG) són les eines legals i jurídiques més potents per a protegir el patrimoni alimentari d’un país, amb un reconeixement i defensa internacionals i amb la salvaguarda pels consumidors que, a través dels controls oficials d’aquestes marques, tenen accés a uns aliments de màxima qualitat, amb la màxima informació i seguretat alimentàries, i arrelats als seus orígens i costums ancestrals.
En el sector formatger català només existeix una DOP pel formatge Alt-Urgell i Cerdanya. És que no hi ha d’altres MQA possibles entre els formatges catalans? Aquesta jornada vol ser una presentació i reflexió dels passos fets i una anàlisi de la situació actual envers d’altres formatges catalans.

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept