Capcalera_altres1
Jornada tècnica "L’agricultura social al Solsonès. Situació, reptes i oportunitats"
Start: 05.11.2015 09:30
End: 05.11.2015 13:30

L’agricultura social són totes aquelles experiències que utilitzen els recursos d’un territori per a promoure la salut, l’ocupació i l’apoderament de col·lectius en risc d’exclusió social, principalment a les àrees rurals i periurbanes, a través de l’activitat agrària i derivades. En general aquestes activitats contribueixen a dotar a les persones usuàries d’una major independència i de noves habilitats i capacitats per accedir al mercat laboral.

El Solsonès és una comarca idònia per al desenvolupament de l’Agricultura Social, donada la seva tradició agrària, la diversitat de recursos naturals que presenta i la presència de diverses entitats que treballen amb aquests col·lectius.

En la present jornada es donarà a conèixer el concepte d’Agricultura Social, es presentaran experiències amb trajectòria en aquest camp i es propiciarà un debat constructiu que permeti cercar necessitats compartides, interessos comuns i noves oportunitats per a definir les estratègies i accions que enforteixin i potenciïn l’Agricultura Social al Solsonès.

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept