Capcalera_altres1
Jornada tècnica "La biomassa Forestal a les Terres de l'Ebre. El paper fonamental de l'Administració Local"
Start: 30.04.2014 09:30
End: 30.04.2014 13:30

En el marc de la Fira Expoebre, i dins el certamen Ebreambient dedicat a les potencialitats del sector energètic sostenible i l’aprofitament de la biomassa, s'ha impulsat la jornada "La biomassa Forestal a les Terres de l'Ebre. El paper fonamental de l'Administració Local". La jornada està orientada a visualitzar el rol de l’administració en el procés d’implantació d’energies sostenibles, concretament en l’ús de la biomassa com a alternativa als combustibles actuals. Un repàs per diferents experiències i intervencions tècniques que permetrà conèixer l’estat actual de la biomassa i el seu posicionament dins el territori ebrenc.
El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià és l'encarregat d'organitzar la jornada, conjuntament amb Fira Tortosa (Ajuntament de Tortosa) i el Consorci CODE (Consorci de serveis Agroambientals de les comarques del Baix Ebre i Montsià).

Programa de la jornada

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept