Capcalera_altres1
L’Arquitectura rural tradicional al Parc Natural dels Ports
Start: 06.11.2014 09:30
End: 06.11.2014 17:30

El patrimoni arquitectònic rural sovint no té el reconeixement que es mereix. La seva senzillesa i austeritat es confon amb la falta de valor. 
Diverses administracions treballen perquè es reconegui la importància dels sistemes i formes constructives tradicionals, la seva vinculació amb el territori i el paisatge, el seu valor identitari, etnològic i històric.
En aquesta jornada es tractarà en profunditat el cas del Parc Natural dels Ports, tot presentant el resultat dels inventaris i els estudis realitzats, a més de conèixer de primera mà com es treballa aquest tema en altres indrets de Catalunya.

Aquesta trobada, organitzada pel Parc Natural dels Ports, compta amb el suport del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, a través del projecte de cooperació catalana "Masies+Sostenibles".

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept