Capcalera_altres1
La recerca público-privada a l’agroalimentació: els Doctorats Industrials
Start: 27.10.2020 13:30
End: 27.10.2020 14:00

Jornada impulsada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (DARP) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Investigació per explicar com els Doctorats Industrials combinen la recerca aplicada en la indústria agroalimentària, la retenció del talent i la innovació del nostre teixit empresarial en col·laboració amb el sistema de recerca del país.

Vols beneficiar-te dels avantatges del programa subvencionat?
Inscriu-te al Webinar-DI i coneix com els projectes de Doctorat Industrial poden ajudar-vos en la vostra recerca aplicada en la indústria agroalimentària, i quines són les qüestions interessants per poder accedir als ajuts previstos.
El Webinar va adreçat a persones d’empreses i institucions que impulsin projectes d’innovació aplicada en la indústria agroalimentària, a investigadors/es d’universitats, centres de recerca o centres tecnològics i a estudiants de màster que vulguin impulsar-ne un o participar-hi.

Programa de la sessió:

  1. Salutació a càrrec de Jaume Sió, subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària.
  2. Salutació a càrrec d'Albert Sangrà, director acadèmic del Pla de Doctorats Industrials.
  3. Intervenció a càrrec de Susaina Figuera, cap d’Innovació de l'FCRI, per explicar els DI com a instrument de connexió acadèmia-empresa.
  4. Un cas d'aplicació dels doctorats industrials en la indústria agroalimentària, amb les intervencions del representant d'empresa Tomàs Ramos de Maltería la Moravia, Grupo DAMM, el representant acadèmic Ignacio Badiola, investigador a IRTA-CReSA,  i la doctoranda Neus Prieto a Damm i la Universitat de Lleida.
  5. Torn obert de preguntes.

Mes informació 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept