Jornada impulsada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (DARP) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Investigació per explicar com els Doctorats Industrials combinen la recerca aplicada en la indústria agroalimentària, la retenció del talent i la innovació del nostre teixit empresarial en col·laboració amb el sistema de recerca del país.
Vols beneficiar-te dels avantatges del programa subvencionat?
Inscriu-te al Webinar-DI i coneix com els projectes de Doctorat Industrial poden ajudar-vos en la vostra recerca aplicada en la indústria agroalimentària, i quines són les qüestions interessants per poder accedir als ajuts previstos.
El Webinar va adreçat a persones d’empreses i institucions que impulsin projectes d’innovació aplicada en la indústria agroalimentària, a investigadors/es d’universitats, centres de recerca o centres tecnològics i a estudiants de màster que vulguin impulsar-ne un o participar-hi.
Programa de la sessió:
- Salutació a càrrec de Jaume Sió, subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària.
- Salutació a càrrec d'Albert Sangrà, director acadèmic del Pla de Doctorats Industrials.
- Intervenció a càrrec de Susaina Figuera, cap d’Innovació de l'FCRI, per explicar els DI com a instrument de connexió acadèmia-empresa.
- Un cas d'aplicació dels doctorats industrials en la indústria agroalimentària, amb les intervencions del representant d'empresa Tomàs Ramos de Maltería la Moravia, Grupo DAMM, el representant acadèmic Ignacio Badiola, investigador a IRTA-CReSA, i la doctoranda Neus Prieto a Damm i la Universitat de Lleida.
- Torn obert de preguntes.