Capcalera_altres1
Presentació del llibre: A TAULA. Manual per a la introducció d’aliments ecològics i de proximitat a les escoles
Start: 11.12.2010 12:00
End: 11.12.2010 13:00

Aquest llibre té com a objectiu impulsar aquesta mena d’iniciatives i fomentar les produccions i el consum d’aliments ecològics, donant compliment al Pla d’acció per a l’alimentació i l’agricultura ecològiques 2008-2012, que preveu la promoció del consum social d’aliments ecològics. Ha estat publicat per la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Taula de Treball d’Alimentació Escolar Ecològica (de la qual forma part el CEDRICAT), responsable dels continguts, i L’Era, Espai de Recursos Agroecològics, que ha coordinat aquest projecte.

A Catalunya cada cop hi ha més experiències d'introducció d'aliments ecològics i locals als menús dels menjadors escolars, experiències que funcionen amb èxit gràcies a l'interès de famílies i mestres. Per aquest motiu, la publicació d'aquest llibre podrà ajudar a iniciar aquest procés a tothom qui ho desitgi.

Durant l’acte s’exposaran breument els continguts del llibre, es facilitarà un exemplar als assistents a la presentació i,  en finalitzar, es farà un tast de productes ecològics i locals.

L'acte és obert i gratuït a tothom. Demanaríem que si esteu intereressats/ades, confirmeu la vostra assistència (cedricat@cedricat.cat o 973 48 43 20), com a molt tard el divendres dia 10 al matí.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept