Capcalera_altres1
Presentació del Passaport Gastronòmic
Start: 28.02.2013 18:00
End: 28.02.2013 19:00

Kevin Salvador, de Evadirte.com, i Marc Prades, de Mira que bo!, presenten la iniciativa del Passaport Gastronòmic.

El Passaport Gastronòmic engloba una oferta formada per 28 establiments de restauració i 8 productors de les comarques del Maestrat, Matarranya, els Ports, la Tinença i el Montsià. Com a instruccions bàsiques per al seu funcionament, cal visitar almenys 20 restaurants i 5 experiències gastronòmiques. Cada visita es plasma en un segell en el passaport, que es tradueix en punts depenent de la despesa efectuada. Uns punts que es podran anar canviant en els diferents establiments integrats, a través de la plataforma Olepoints.

Per part dels seus creadors, es destaca que "el sistema de punts funciona de forma molt senzilla, ja que els usuaris reben els punts al seu telèfon mòbil, a través d’un SMS". A més, cada cinc visites a un restaurant o visita gastronòmica, els usuaris rebran un regal gastronòmic.

El Passaport Gastronòmic té un preu de 3 euros i es pot adquirir a través de la pàgina web de www.evadirte.com/passaport, tot i que com a campanya promocional aquests s’estan distribuint de forma gratuïta. Els seus responsables es marquen com a objectiu posar en marxa, a mig termini, un Passaport Express que anirà enfocat al públic turístic, ja que el públic objectiu d’aquest Passaport Gastronòmic el formen els habitants del territori i visitants freqüents.

 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept