Capcalera_altres1
SOADCO SL.
Promoter SOADCO, SL
Description

L’empresa SOADCO, SL és una empresa dedicada a la fabricació d’instruments a mida per a la realització de pròtesis dentals per a altres empreses com laboratoris odontològics.

El procés de fabricació s’inicia quan l’empresa rep l’encàrrec mitjançant un arxiu amb la informació del producte que cal fabricar. Aquest arxiu s’adapta mitjançant un software específic a fi que la maquinària làser pugui reproduir físicament el treball encomanat (corona, pont, arcada dental, etc...). Posteriorment es forneja, es poleix i es perfecciona per a donar-li l’acabat final. El procés segueix criteris sanitaris i mediambientals que fan que no hi hagi agents contaminants (no empra processos químics, combustions...)

Amb l’adquisició de la nova maquinària l’empresa incrementa la seva productivitat i eficiència per tal d’oferir el millor material possible amb les següents millores: possibilitat de manufacturar peces més grans, disposar d’un làser de major potència, un disseny més orientat a les necessitats de la persona usuària, un millor sistema de subjecció que permet un posicionament més precís dels components...

Added Value

La implantació d’aquesta empresa diversifica econòmicament la comarca i proporciona llocs de treball qualificats que promouen el retorn de talent professional. Amb l’adquisició de la nova maquinària de tecnologia avançada, SOADCO incorpora al seu equip dues persones més. El producte que genera és molt especialitzat i d’alt valor tecnològic que implica recerca i investigació empresarial en aquest àmbit.

Groups GAL
Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya
Annuity 2016-2
Reference Inversions per a la millora dels processos de transformaciĆ³ i comercialitzaciĆ³ dels productes agraris
Project category
NTIC i mitjans de comunicaciĆ³ / TIC a empreses

Go Back
SOADCO SL.
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept