Capcalera_altres1
215 alumnes de la Noguera i el Segrià Nord participaran al projecte "Futurs Emprenedors Rurals" aquest nou curs escolar
04.09.2018

El Consorci GAL Noguera - Segrià Nord ha presentat el projecte "Futurs Emprenedors Rurals (FER)" als representants de les escoles del seu territori.

FER és un projecte de cooperació multilingüe (català, aranès, espanyol, estonià i anglès) que té l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre l'alumnat de 5è curs d'Educació Primària de les escoles ubicades en territoris rurals i enfortir les relacions entre infants, emprenedors/es i territori.

El curs passat el projecte es va implementar a 28 escoles rurals de tot Catalunya, amb un total de 385 alumnes participants. A la Noguera i el Segrià Nord hi van participar un total de 99 alumnes de l’escola Els Planells d’Artesa de Segre, l’Escola de Ponts, l’escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer i l’escola Mestral de Vilanova de la Barca.
Aquest nou curs escolar tornen a participar-hi les mateixes escoles i s’hi han afegit l’escola Sol Ixent de Corbins i les escoles Àngel Guimerà i Vedruna de Balaguer, amb les quals el nombre d’alumnes s’incrementa a 215.

A la sessió de presentació s'ha remarcat la importància del professorat en la implementació del projecte, així com  la voluntat de fomentar habilitats emprenedores com la creativitat, l’autoconfiança, el pensament crític, la innovació i la motivació dels alumnes que participen al projecte.

Totes les escoles del país poden participar al projecte i es poden inscriure a: www.futursemprenedors.cat.

El projecte FER està coordinat pel Consorci GAL Noguera - Segrià Nord i compta amb la participació de tots els territoris rurals catalans i d'un GAL d'Estònia. Inclòs en el projecte "Territori de Talent" i els projectes de cooperació entre Grups d'Acció Local de Catalunya, FER està finançat per fons FEADER i pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

FONT: Consorci GAL Noguera - Segrià Nord

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept