Capcalera_altres1
4,6 M€ pels Plans de Foment Territorial del Turisme 2018
06.08.2018

Es publica la convocatòria per a la concessió de subvencions als ens locals per al desenvolupament de "Plans de Foment Territorial del Turisme". L'objectiu és afavorir un model turístic competitiu, sostenible i de qualitat basat en l'equilibri territorial, l'oferta diversificada, la desestacionalització i la innovació.

En concret, els fons reservats pel Govern serviran per: crear, rehabilitar i millorar infraestructures turístiques; recuperar o crear itineraris turístics; reconstruir senyalització turística existent o crear-ne de nova; adequar i millorar espais turístics; donar suport a la promoció d’iniciatives turístiques; i crear productes turístics innovadors que generin un model turístic competitiu, sostenible i de qualitat, entre d’altres. El projectes que rebin la subvenció en aquesta convocatòria s’hauran d’executar en els propers tres anys.

Amb motiu de la declaració del 2018 com a "Any Europeu del Patrimoni Cultural" pel Parlament Europeu i com a "Any del Turisme Cultural a Catalunya" per part del Departament d’Empresa i Coneixement, en la convocatòria d’enguany es tindrà una consideració especial per aquelles propostes que contemplin ingredients culturals.

Des de 2014 –any en què es van posar en marxa els plans de foment territorial- i fins el 2017, el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Turisme, haurà subvencionat 73 projectes amb un import total de prop de 23 milions d’euros.

Bases reguladores 

FONT: Departament d'Empresa i Coneixement 
Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept