Capcalera_altres1
ADRINOC imparteix un curs sobre RSE a 18 alumnes d’Informàtica de l’IES Bosc de la Coma d’Olot
07.03.2014

L’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord Oriental de Catalunya va impartir, aquest dijous 6 de març, un curs sobre Responsabilitat Social Empresarial a divuit alumnes del Grau Superior d’Informàtica de l’Institut d’Ensenyament Secundari Bosc de la Coma d’Olot. Aquesta formació s’emmarca en el programa anual d’accions de sensibilització del concepte que impulsa el Grup d’Acció Local de la Garrotxa i l’Alt Empordà dins el projecte Gestió Sostenible Rural. 
El mòdul formatiu, d’una hora i mitja de durada, consta d’una primera part teòrica, en què es desenvolupa el concepte de la Responsabilitat Social Empresarial, els beneficis de la seva implementació per a una organització, la seva vinculació amb el marc socioeconòmic actual i les diferents eines de comunicació per posar en valor la gestió sostenible d’una empresa, com la memòria de sostenibilitat. La formació es clou amb una pràctica en què els alumnes proposen pràctiques de Responsabilitat Social Empresarial per a un petit hotel amb sis habitacions dobles i un petit restaurant.
ADRINOC té previst celebrar el proper dia 11 de març un nou seminari a alumnes del Grau de Jardineria i Flora de l’IES Garrotxa d’Olot.

FONT: ADRINOC

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept