Capcalera_altres1
Anunci de la tercera convocatòria del programa INTERREG POCTEFA
13.02.2019

La secretaria tècnica del Programa de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra POCTEFA ha publicat la tercera i última convocatòria de projectes pel període 2014-2020. A la convocatòria es podran presentar projectes de cooperació territorial per a la consolidació de la integració econòmica i social de la zona transfronterera entre França, Espanya i Andorra i  estarà organitzada en una única fase d’aprovació de projectes. Estarà oberta a projectes que els seus objectius coincideixin amb tots els eixos del programa, excepte el 6c de l’eix 3 (Valoritzar el patrimoni natural i cultural mitjançant enfocaments conjunts de desenvolupament sostenible), aquests són:

  • Eix 1: Dinamitzar la innovació i la competitivitat
  • Eix 2: Promoure l'adaptació al canvi climàtic i la prevenció i gestió de riscos
  • Eix 3: Promoure la protecció, la valorització, l'ús sostenible dels recursos locals
  • Eix 4: Afavorir la mobilitat de béns i de persones
  • Eix 5: Reforçar les competències i la inclusió als territoris

La taxa de cofinançament de les activitats és del 65%, amb un màxim de despeses elegibles de 80.000 euros per projecte.
INTERREG POCTEFA és un programa orientat a reforçar la integració econòmica i social del territori fronterer d’Espanya, França i Andorra. El Programa es dirigeix als actors del sector públic i privat de la zona de cooperació. Poden ser beneficiaris: organismes públics, empreses, agències de desenvolupament, agrupacions, associacions, fundacions, cambres de comerç o centres d’ensenyament entre d’altres.

Pressupost: 35.831.306€    |   Data límit: 15/04/2019

Més informació

FONT: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept