Capcalera_altres1
El Consorci de la Catalunya Central participa en la reunió de coordinació de promoció econòmica del Solsonès
21.05.2012

Dilluns dia 21 de maig s'ha realitzat la reunió de coordinació dels diferents agents i entitats que treballen en temes de promoció econòmica i dinamització laboral en la comarca del Solsonès. La reunió organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès serveix per conèixer els projectes i activitats que es desenvolupen a la comarca i crear sinèrgies per tal de desenvolupar els projectes amb eficiència.

Les entitats que participen en la reunió són el Consell Comarcal del Solsonès amb la seva àrea de promoció econòmica, el patronat de turisme del Solsonès, l'ajuntament del Solsona, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el Cedricat, Empresaris pel Solsonès, L'AODL de Navès i Clariana de Cardener, la Oficina de Treball de la Generalitat, la Fundació Volem Feina i el Consorci Leader.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept