Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central col┬Ělabora amb el sopar solidari i de proximitat, a la fira de Sant Isidre de Cervera
14.05.2013

En el marc de les activitats del projecte Gustum el  Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central col·labora amb el sopar solidari i de productes de proximitat que es celebrarà aquest dimecres al Paranimf de la Universitat de Cervera.
Els cuiners Juanjo Ceresuela, del restaurant La cosa Nostra de Cervera, i l’Albert Marimon, dels Fogons de Forés, prepararan un menú compost per més d’una dotzena de productes alimentaris de la comarca: farina, verdures, melmelades, iogurts, embotits, oli, vedella... Durant el sopar hi haurà un seguit de col·laboracions teatrals i musicals que acompanyaran als assistents.
Els beneficis de l'esdeveniment es destinaran al Centre de dia de malalts d’Alzhèimer de Cervera.

El projecte Gustum impulsa accions per valoritzar els productors i productes agroalimentaris de les comarques de Lleida, les Illes Balears i el País Basc.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept