Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central projecta documentals a les escoles del Solson├Ęs en el marc del dia mundial del Medi Ambient
04.06.2012

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central en el marc del dia mundial del medi ambient, que es celebra el 5 de juny, organitza la projecció de documentals sobre aquesta temàtica a les escoles del Solsonès, per tal d’apropar la sostenibilitat als i les escolars del territori.

Les projeccions es realitzaran al CEIP Vall de Lord i a les escoles Arrels, Vinyet, Setelsis i de la ZER, essent la voluntat del Consorci apropar els seus projectes i propostes a tots els col·lectius del territori.

El dia mundial del medi ambient proclamat per Nacions Unides pretén fomentar la sensibilització mundial sobre el medi ambient i promoure l’atenció i l’acció política al respecte, a més, enguany es celebra l’any internacional de l’energia sostenible per a tothom.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept